Ny adresse på mitt arbeidssted i Oslo!


1.januar bytter jeg lokale, etter å ha vært på Arbeidersamfunnets plass hos Møller Akupunktur i mange år. Flytter jeg nå til Unity Senter og leier kontor hos Gro Slettemark som er psykodramatiker. Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen inn i disse flotte nye lokaler med utsikt over Youngstorget. Adressen er Møllergata 23.

VELKOMMEN!

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Tidligere post
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

For informasjon og timebestilling

tongi(ætt)online.no

+47 911 46 777

Klinikk Lågen

2630 Ringebu og

Helsesirkelen

2609 Lillehammer

Rom for Ro

Dronningensgate 23, ring på 205

0154 Oslo

  • Facebook Social Icon

Kari Hestnes

@2015