Godt Nytt År


Etter et år med prøvelser og restriksjoner, men også med muligheter og kreative løsninger på problemer og vanskeligheter, går vi inn i det nye året rikere enn vi var på måter vi ikke hadde kunnet forstille oss for et år siden.

Vi har hatt muligheten til å forandre relasjonene våre, til oss selv, til våre nærmeste, til naturen og til det større samfunnet rundt oss. Det som har vært har vist oss den fleksibilitet og forandringsevne som finnes i våre systemer. Det gir håp for fremtiden og det som ligger foran oss av utfordringer på globalt plan.

Som i helingsprosesser må det kanskje bli verre før det blir bedre, og vi tilegner oss ny informasjon og integrerer det i helheten.

Liksom noe må skalles av, gå i oppløsning for at det nye skal få komme til syne. Og for søren det gjør vondt, på mange plan. Det er ubehagelig å ikke vite hva og hvordan det blir. Vi mennesker liker best å vite hva som kommer, det å stå i usikkert farvann er ikke noe vi velger frivillig, man vi blir presentert for det gang på gang. Og det viser seg at vi kan bli bedre og mer rustet til å stå i det! At øving gjør mester gjelder her også.

Så jeg ønsker deg en lærerik tid fremover.

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Tidligere post
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

For informasjon og timebestilling

tongi(ætt)online.no

+47 911 46 777

Klinikk Lågen

2630 Ringebu og

Helsesirkelen

2609 Lillehammer

Rom for Ro

Dronningensgate 23, ring på 205

0154 Oslo

  • Facebook Social Icon

Kari Hestnes

@2015