top of page

Godt Nytt År


Etter et år med prøvelser og restriksjoner, men også med muligheter og kreative løsninger på problemer og vanskeligheter, går vi inn i det nye året rikere enn vi var på måter vi ikke hadde kunnet forstille oss for et år siden.

Vi har hatt muligheten til å forandre relasjonene våre, til oss selv, til våre nærmeste, til naturen og til det større samfunnet rundt oss. Det som har vært har vist oss den fleksibilitet og forandringsevne som finnes i våre systemer. Det gir håp for fremtiden og det som ligger foran oss av utfordringer på globalt plan.

Som i helingsprosesser må det kanskje bli verre før det blir bedre, og vi tilegner oss ny informasjon og integrerer det i helheten.

Liksom noe må skalles av, gå i oppløsning for at det nye skal få komme til syne. Og for søren det gjør vondt, på mange plan. Det er ubehagelig å ikke vite hva og hvordan det blir. Vi mennesker liker best å vite hva som kommer, det å stå i usikkert farvann er ikke noe vi velger frivillig, man vi blir presentert for det gang på gang. Og det viser seg at vi kan bli bedre og mer rustet til å stå i det! At øving gjør mester gjelder her også.

Så jeg ønsker deg en lærerik tid fremover.

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Tidligere post
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page