top of page

  BUTEYKOMETODEN   

PUST - EN NØKKEL TIL BEDRE HELSE

 

 

 

 

Pusten og kroppen henger nøye sammen, vi er født med en evne til å puste helt naturlig. Men som årene går lærer vi andre og unaturlige måter gjøre det på.

 

Det å PUSTE skal falle LETT og NATURLIG, men for alle som er konfrontert med utfordringer som astma, allergi, snorking, søvn apnea, tretthet, angst og panikk anfall er det Å PUSTE, hardt arbeid.

 

Når du lærer denne enkle metoden, kan det hjelpe til med å lett symptomene du har som følge av et dårlig puste-mønster.

Immunforsvaret ditt blir sterkere og dermed blir det enklere for kroppen å holde forskjellige symptomer unna. Du får også større innsikt i den prosessen som det å puste er, slik at du etterhvert kan ta valg som gir harmoni og balanse og er bedre for din helse og ditt velvære på flere plan.

 

Denne metoden gjør at oksygenet kommer lettere ut til muskler, organer og vevet som trenger det for å fungere optimalt. Iforhold til trening og restitusjon er det en fin metode som gir raskere resultater. 

 

Det å puste gjennom nesen er en av de vitigste prinsippene i Buteyko metoden!

 

Kom og lær hvordan du kan mestre kunsten å bruke Buteyko Metoden, Puste opplæring. En metode utviklet av den russiske legen Dr. Konstatin Buteyko. Den er klinisk bevist.

Du lærer å bruke en serie øvelser, som er enkle og lette for alle å bruke.

Hvordan virker Buteyko?      

 

Buteyko virker ved å gjenopprette et normal pustemønster, og bruker kroppens egen reguleringsmekanisme for å unngå symptomer og anfall. 

Fordeler ved å bruke Buteyko Metoden er å styrke immunforsvaret, redusere medisin og derved oppnå lettelse fra forskjellig symptomer som kommer fra et puste-mønster som belaster din kropp unødig.

 

Du kan komme enkeltvis å få opplæring. Kurs bli også satt opp tidvis.
OM BUTEYKO
bottom of page