top of page
spine-tattoos-3-1.jpg
PHOTO-2019-02-17-14-16-05.jpg

2024

CONTINUUM Sommer Retreat i Gudbrandsdalen

Dato: 26.-30.juni og 28.august - 1.september

Retreaten vil bli holde på et lite tun i Gudbrandsdalen overseende Losna og Lågen, bygningen er en gammel tømmerbygning fra 1746. Den har en særegen atmosfære. Huset er delvis restaurert og overnattingen er enkel. Det er bad og dusj i et annet hus, der blir også maten laget og det er noen soveplasser der.

MER INFO OM TEMA OG DET PRAKTISKE KOMMER SNART!

2023

CONTINUUM SommerRetreat i Gudbrandsdalen

Radikal Kroppsliggjøring - Radical  Embodiment

2.-6.august 2023

Om vi tar i betraktning at det vi kaller «en kropp» er en kreativ prosess, heller enn et objekt, kan vi være oppdagelsesreisende på reisefot med vår egen pust, bevegelse, våre omgivelser, livsstrømmen og elementene vi er en del av og som er i den verden vi lever. Vi vil utforske hva det vil si å ha en kropp, hvordan vi lever i den og hva som ligger i  opplevelsen av ordet embodiment/kroppsliggjøring.

 

Ved å bruke prinsippene og praksisen som Continuum tilbyr, vil vi utforske nye måter å bevege oss på, å delta mer fullt ut på de indre bevegelser som alltid utfolder seg i kroppen. Vi vil dykke dypere inn i den biologi som organismen vår er, ta tid til å sanse, smake, lytte til og kjenne på de sider av oss som ligger under den overflate vi vanligvis lever, følge uoppgåtte stier og oppdage nye relasjoner i vårt landskap. 

Muligheten for å bruke naturen vil også utforskes, vi ser an været.

Tiden vil bli delt mellom undervisning, praksis, deling, egen- og fritid, og om mulig en All-nighter. 

En All-nighter er en mulighet til fordypelse gjennom en valgt tidsperiode, vi praktiserer noe av det vi har lært, gjerne i stillhet.

Les mer om Continuum og dets prinsipper og effekter HER!

Retreaten vil bli holde på et lite tun i Gudbrandsdalen overseende Losna og Lågen, bygningen er en gammel tømmerbygning fra 1746. Den har en særegen atmosfære. Huset er delvis restaurert og overnattingen er enkel. Det er bad og dusj i et annet hus, der blir også maten laget og det er noen soveplasser der.

 

 

Pris: 6880.- kr inkludert deilig mat 3x om dagen, enkel overnatting. Vil du ha enkeltrom blir det kr 400.- i tillegg til prisen! Eller du kan ta med telt da er det ikke ekstra pålegg i prisen

Sted: Vestsidevegen 407, Fåvang

Dato og tid: 2.-6.august. Start ca kl 17 med lett måltid og kursstart kl 19, slutter søndag kl 13 med lunsj.

Påmelding skjer ved at du innbetaler 2000.- kr som depositum, dette kan betales tilbake minus kr 500.- om du avbestiller før 20.juni. Rest innbetales innen 20.juni. Meld deg på til Tone Gilje. 

Påmeldingen er bindende da det er begrenset med plasser!

Den Flytende Kropp - Continuum workshop i Oslo 
14,januar

19.februar

22.april

kl 10.30  - 17.30

Continuum er en forfriskende tilnærming din kropp og hvordan du kan bevege deg på måter som fremmer velvære og og forebygger stivhet og smerter. Du er invitert til å senke tempoet og bli ledet av din egen interesse og engasjement.

Heller enn en form du skal passe inn i, vil denne workshopen tilby et rom der du kan utforske og bruke din egen nysgjerrighet som guide. 

Styrke, fleksibilitet, glede og avspenning kommer naturlig som en følge av denne praksisen. 

I Continuum bruker vi pust, lyd, bevegelse, forestillingsevnen vår til å øke vår menneskelige kapasitet og bevissthet. Du vil kunne utforske kontakt med og skape mer bevegelse i din flytende kropp, den inneholder som kjent 70-80 prosent væske. 

Dette flytende mediet vil aktiveres av vår lyd-pust, våre forestillinger, vår bevegelse, som vi så lytter til og lar komme til uttrykk gjennom kroppen. 

Vi begynner å legge merke til og utforsker bølgene, rislingen, krusningene, bukningen ja alle de variasjoner som vannet kan ha som sitt uttrykk. 

Det er Emilie Conrad som har utviklet denne metoden. 

Ingen tidligere erfaring nødvendig

Pris: 2200.- pr gang

Sted: Dronningensgate 23, 2.etasje i yogastudio, rom 208.

Påmelding til Tone Gilje, tongi@online.no eller 911 46 777

 

2022

Continuum kurs i Stavanger 

28.oktober kl 18-21, 29. oktober kl 10-1600

Continuum er en forfriskende tilnærming din kropp og hvordan du kan bevege deg på måter som fremmer velvære og og forebygger stivhet og smerter. Du er invitert til å senke tempoet og bli ledet av din egen interesse og engasjement. Heller enn en form du skal passe inn i, vil denne workshopen tilby et rom der du kan utforske og bruke din egen nysgjerrighet som guide. Styrke, fleksibilitet, glede og avspenning kommer naturlig som en følge av denne praksisen. 

I Continuum bruker vi pust, lyd, bevegelse, forestillingsevnen vår til å øke vår menneskelige kapasitet og bevissthet. Du vil kunne utforske kontakt med og skape mer bevegelse i din flytende kropp, den inneholder som kjent 70-80 prosent væske. Dette flytende mediet vil aktiveres av vår lyd-pust, våre forestillinger, vår bevegelse, som vi så lytter til og lar komme til uttrykk gjennom kroppen. 

Vi begynner å legge merke til og utforsker bølgene, rislingen, krusningene, bukningen ja alle de variasjoner som vannet kan ha som sitt uttrykk. Det er Emilie Conrad som har utviklet denne metoden. Ingen tidligere erfaring nødvendig.

Sted: Yoga and more... Kongsgata 44, Stavanger

Påmelding til Tone Gilje, tongi@online.no eller 911 46 777

2021

Online Continuum kurs

3 lørdager i vår:

20.febr, 13.mars, 10.april på Zoom

Kl 12 - ca 17

Kr 750.- pr gang, ved på påmelding for alle 3x kr 1850.-

Påmelding til tongi@online.no er bindende. Hele kursavgiften betales inn til konto: 2095 52 70453. Merk innbetaling Continuum lørdager og hvilke datoer du ønsker å være med!

3 mandager i vår:

22.febr, 1. og 8.mars på Zoom

Kl 10 - ca 12

Pris kr 850.- for alle dagene.

Les mer om Continuum under!

Påmelding til tongi@online.no er bindende. Hele kursavgiften betales inn til konto: 2095 52 70453. Merk innbetaling Continuum mandager!

Online Continuum kurs 

3 mandager: 25.jan, 1. og 8.februar

Kl 10 - ca 12.

Pris kr 850.-for alle dagene.

Les mer om Continuum under!

Påmelding til tongi@online.no er bindende. Hele kursavgiften betales inn til konto: 2095 52 70453.

The Spine og de tre anatomier

22.-23.november På Oslo Yoga

Trace the river of life that flows through you,

     The luxuriously rising energies,

Gradually touching each of the centers

Along the spine.

Savor every shimmer of color along the way.

 

Enter each area tenderly,

     Loving as you go, 

Finally, gently, 

Dissolving in the crown of the head.

 

Then above,

    In the space above the head,

The great dawn.

                        Yukti verse 6 fra The Radiance Sutras

bottom of page