top of page

  FASCIAL FLOW® - livet i bevegelse  

Fascial Flow® bygger på Rolf™ Movement, en bevegelses-lære, og gir deg kontakt med de mulighetene til å forbedre, og hvordan du lettere og mer effektiv bruker kroppen din.

 

Det er enkle øvelser som foregår stående, sittende og liggende. Du trenger ikke gjenta øvelsene i det uendelige, en til tre ganger er nok.

I Fascial Flow® arbeider det målrettet med fascia (bindevevshinnene) og bindevevet. Bindevevet er de hinnene som ligger rundt muskler, knokler, organer og forbinder systemene i kroppen med hverandre.

Fascial Flow® gir deg rom til å oppdage flere måter du kan bevege deg på og det gir deg et bedre og mer effektivt samarbeid med tyngdekraften.

Til dagligt tenker vi ikke særlig mye over vårt forhold til tyngdekraften og hvilken innflytelse den har på våre liv og velbefinnende. Men uansett hvilken aktivitet vi er opptatt av, vil vårt forhold til tyngdekraften bli påvirket av hver eneste av våre bevegelser. Før vi løfter en hånd for å rekke ut etter noe, foretar bevegelsessystemet mange justeringer for å bevare balansen. 

Det er Jeanne Jensen fra Danmark, utdannet Continuum lærer, Rolfer og Rolf Movement lærer som har satt sammen konseptet Fascial Flow®. Hun underviser i Danmark, Norge og Europa. Hun underviser nå de avanserte kurser i  Fascial Flow utdanningen.

bottom of page